info@west-algarvegolf.com | info@golftrips.nu 06 53 48 39 92 GGTO IAGTO VvKR logo

Boek nu met nóg meer zekerheid bij West Algarve Golf / Golftrips.nu
Om nog meer gasten tevreden te stellen en extra vertrouwen te geven in onze organisatie kunnen wij met trots vermelden dat alle financiële zekerheden nu verwezenlijkt zijn en ook dat we zijn aangesloten bij de internationale organisatie voor gespecialiseerde golf reisorganisaties. We voldoen als golf reisorganisatie aan alle eisen die het mogelijk maakt om aangesloten te worden bij de onderstaande organisaties.

lidnr. 1226

VVkR (vereniging van kleinschalige reisorganisaties) te vergelijken met de ANVR.
De vereniging biedt een platform voor kleinschalige reisorganisaties en behartigt de belangen van deze organisaties. Kleinschalige reisorganisaties nemen een aparte plek in binnen de reisbranche. We hebben het hier niet over grote touroperators, maar veelal eenmansbedrijven of vennootschappen gespecialiseerd op een bepaald gebied of activiteit en gerund door betrokken eigenaren met een schat aan ervaring die graag gedeeld wordt met de reizigers.

lidnr. 1226

GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde TourOperators) te vergelijken met SGR.
De Stichting GGTO biedt garantie aan reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators. De aangesloten touroperator draagt het GGTO logo op haar website en refereert aan de stichting GGTO in haar reisvoorwaarden.

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Details over hetgeen vergoed wordt kunt u vinden in de garantiebepaling op de downloadpagina.

Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

lidnr. 3657

IAGTO (International Association  of Golf Tour Operators)

West Algarve Golf  is aangesloten bij de IAGTO, de internationale organisatie voor gespecialiseerde golfreis-touroperators. Aangesloten leden zijn professionele golf-reisorganisaties, golfresorts en golfbanen. Een extra waarborg  voor vertrouwen en vakmanschap.